fbpx

Sunnfjord Vinterfest laurdag 18.februar 2023

– DANS og FEST i TO etasjar, Sunnfjordsalen og Larris scene.

PLUMBO TIL FØRDE LAURDAG 18.FEBRUAR 2023

Plumbo er tilbake med nye låtar; Porsche Cayenne, Cecilie, Viddas himmelblå ,, -med fleire …

I mai 2016 kom det nye albumet «Haraball», 10 ny skrivne låtar i god Plumbo tradisjon. Plumbo er kjent for slagarar som «Møkkamann», «Ola Nordmann», «Rådebank», og «Gi meg en Bayer».

To smakebitar er allereie vore ute på digitalmarknaden, «Tennplugg» og «La bjella slå».

Begge låtane har slått godt ann hos fansen, og er mellom bandet sin mest strema  låtar for tida.

Bandet si Facebooksida har nærmare 40.000 følgjarar, og fansen har kommunisert enorm begeistring og forventning til nytt album.

Haraball er stappfull av fengande låtar, skreddarsydd for formålet; å skape god stemning, enten du sete  i bilen, er på fest, eller på jobb. Eit par følsame balladar har også fått plass på albumet, i tillegg til eit par country låtar. Plumbo blandar sjangrane som folk, boogie, pop, og rock, og musikken beskrivast ofte som festrock.

Plumbo er eit rutinert liveband, med bredde, variasjon og ikkje minst godt «trøkk».

Pur speleglede, scene entusiasme og allsong, høyrer med på konsertane.

Bandet vant Spelemanns prisen for «Årets hit» i 2012, og sidan har musikken blitt allemannseige, med appell til opp til tre generasjonar.

Bandet har mottatt ei rekke platina og gull trofé`, og har til saman lege 60 veker på VG lista. Plumbo gjer også innimellom barnekonsertar, og veldige formål. Plumbo, er frå Sande i Vestfold, har gjeve ut følgjande album: Full opning (2002), På vei til Harryland (2007), Råkk’n Råll Harry (2010), Møkkamenn Live (2011), Rådebank (2012), Kom som dæ sjæl (2014), Haraball (2016)

Plumbo sin kontakt med publikum er unik.  Konsertane er nærmast eit samspel med publikum. Publikum syng for bandet, og bandet spelar for dei. Tilbakemeldingane er gjennomgåande positive. Folk kosar seg på konsert, og kjem tilbake neste gang. Begge kjønn er godt representert. Og alle aldra. Opptil tre generasjonar er helt vanleg å sjå på ein Plumbo konsert. Publikum følger bandet tett på den offisielle facebooksida, «plumbobandet», og legger ofte ut bilde og videoar frå konserter. Og dei kjem igjen. År etter år. Mange faste fans er blitt gode vener med bandet.

NY MUSIKK

Musikalsk så er Plumbo konstant i utvikling, og er ikkje redd for å prøve ut nye sjangrar og uttrykk. I 2017 ga de ut den reggae-inspirerte låten «Bade naken», som har passert 21 millionar streams på Spotify. I 2019 kom låten «Ja vi elsker», som er en EDM inspirert russelåt. Boogie takt, gamal-dans, og sommarlege trekkspel låtar; Plumbo byr på det meste i låtar som «Ting på gli», «Haraball» og «Gamle Harrymann».

I  2020 kom låtar som «Porsche Cayenne» og «Cecilie», en rockelåtar i klassisk Plumbostil, og ein swinglåt i meir akustisk instrumentering.

Etter ein ufrivillig pandemipause, ga bandet ut «Viddas himmelblå» våren 2021, ein hyllestlåt til samane i Finnmark. Dei var også med på duetten «Fylla igjen» med Ringnes-Ronny.

I 2022 kom låtane; «Gutta» m/Ole Hartz  og  «Gamle Helter» 

Plumbo bandet er:  Lars-Erik Blokkhus: Vokal og gitar, Tommy Løken-Elstad: Bass, Glenn Hauger: Fløyte og Toradar, Tor Erik «Elg» Knudsen: Trommer, Henning Hoel Eriksen: Keyboard.

PLUMBO spelar til fest i Sunnfjordsalen laurdag 18.februar 2023.

KOKKEN TOR klar for Sunnfjord Vinterfest i Førde laurdag 18. februar 2023.

 Kokken Tor er eit av Noregs mest populære og etterspurde band til å presentere norsk rock på norsk.

 KOKKEN TOR er eit norskrock coverband. Med eit repertoar som inneheld det absolutt beste innan norske rockeslagerar, fangar dei publikum i si hule hand og tek dei med på ein hardtslåande hit-konsert med låtar frå DumDum Boys, deLillos, CC Cowboys, Ingenting og Postgirobygget med fleire. Bandet består av musikarar med bakgrunn frå mange år på vegen i forskjellige band. I tillegg til eit energisk sceneshow er Kokken Tor kjend for å gje det dei har for at lokalet skal koke opptil fleire gongar før arrangøren kuttar straumen! Bandet har dei siste åra jobba seg opp eit rykte for å være det «galnaste» og «råaste» norskrock partybandet som rullar langs norske vegar.

Kokken Tor har medlemar frå Sandane, Stryn, Bremanger og Florø: Vokal/gitar: Torbjørn Gran, Gitar: Kim Arin Schei, Bass: Thomas Lillerovde, Trommer:  Åge Nygård. Kokken Tor spelar i Sunnfjordsalen, etter Plumbo laurdag 18.februar i Førde.

VIMENN spelar på Sunnfjord Vinterfest 2023.

Laurdag 18. februar spelar show og partybandet «ViMenn» opp til dans på Larris Scene. 

Når Agnar Gjelsvik og Einar Jakobsen, som utgjer duoen Vi2 har behov for å rocke litt med ordentleg trommeslagar og bassist, og det får dei sjansen til det i dette prosjektet. Ole Martin Frimannslund frå Florø er fast trommis og har vore med frå starten. Frå Hornindal/Førde har dei henta inn Torgrim Rødvik til å spele bass, han har tidlegare spelt i bl.a. Honndalen Soul & Funkarlag og Gilbeys. 

Felles for låtane deira er at dei er svært gode å danse til, og musikken blir levert med godt humør og speleglede.

At gjengen har langt over 100 års erfaring utan synlege varige men, er og eit godt teikn. Laurdag 18.februar spelar ViMenn opp til dans og allsong med party-musikk på Larris scene.

For beste hotellpakker med overnatting og middag kontakt hotellet mail Sunnfjord@scandichotels.com  eller  direkte til respsjonen på tlf. 57 83 40 45 

INFO KONSERTDAG: Billett vert scanna ved inngang og innløyst i armband. Møt opp i god tid – unngå kø. 

Så du er klar til konsertstart.  Dørene opnar kl. 20.30 til Larris Scene.   

BILLETTPRISAR:

Dagsbillett LAURDAG: Ordinærpris kr. 850.-. : EARLY BIRD prisar startar frå kr. 590.- Avgrensa tal billettar til Early Bird.

Eventuelle restbillettar ved inngang.

Aldersgrense 20 år. Legitimasjonsplikt.

Kjøpte/tapte billettar vert ikkje refundert. Rett til programendringar  

Arrangør: Fjordane Musikkforum/Gloppen Musikkforum med samarbeidspartnarar .